infaco - лидера при ръчната резидба

INFACO В НАЧАЛОТО

През 1984 г. Daniel Delmas изобретява първата електрическа ножица и основава фирма INFACO S.A. Още през 1985 г. иновативната електрическа ножица, кръстена Electrocoup бива оценена и печели голям брой награди. Така вече над 30 години фирмата е изцяло посветена в разработка и производство на електрически преносими инструменти.

INFACO F3015 - НОЖИЦАТА, КОЯТО СЕ НАСТРОЙВА СПРЯМО ВАС И ВАШИТЕ НУЖДИ

Повече от 6 години са били необходими, за да се създаде най-новият продукт на INFACO - електрическата ножица F3015. При новия модел са направени промени основно в четири направления - маса, мощност, скорост и комфорт. Ножицата е по-компактна, по-бърза, по-мощна и с маса само 790 гр. Внедрени са нов безчетков мотор, платка и дисплей с патентована сензорна система, които гарантират безпроблемна работа и лесно обслужване.
Ножицата ви предоставя възможността самите вие да заменяте режещата глава според вида работа, която извършвате. По този начин оптимизирате инвестицията - само една ножица за различни видове дейности.


ЕЛЕКТРИЧЕСКА НОЖИЦА INFACO F3015
STANDARD
MEDIUM
MAXI
Тегло на ножицата, гр.
790
+70
+480
Отваряне на острието, мм60
70
100
Срез, мм40
45
55
Полуотворда
Регулиране на полуотворада
Режим на работаимпулсен / пропорционален
Индикатор за нивото на батерияда
Тегло на батерията, гр810
Подходящ за работа с дясна и лява ръкада
Издръжливост на батерията9 часа

ЕДНА НОЖИЦА - БЕЗБРОЙ ПРИЛОЖЕНИЯ


STANDARD
 MEDIUM
 

MAXI


Специално разработено острие, подходящо за клони с диаметър до 40 мм. Този комплект ви предлага добра маневреност, благодарение на малката режеща глава и намаляване на общото тегло на апарата с 20 гр. Подходящ за рязане на клони с диаметър до 45 мм. С комплекта Kit Medium вие увеличавате капацитета на вашия апарат. Комплектът е специално разработен за работа с овошки и храсти. Подходящ за рязане на клони с диаметър до 55 м. Перфектният инструмент за възстановяване на стари лозя и овошки. Този комплект е вашият незаменим помощник, с който вече няма да има тежка работа.
 

НОВА БАТЕРИЯ
Литиевойонната батерия с електронна система за управление и защита е подходяща за интензивни натоварвания, по-дълъг експлоатационен живот и изключително кратко време за зареждане - само 90 минути. Този модел не е просто ножица.
 

НОВА ЖИЛЕТКА

Комфортът е повишен чрез нова по-удобна жилетка с поддържащ колан, който осигурява равномерно разпределяне на тежестта и специални отделения за батерията. Коланът е изработен чрез системата AirFlow Contact System, който оптимизира въздушния поток и значително намалява изпотяването. Дизайнът на жилетката и колана позволява батерията да се носи по четири различни начина

1 - На жилетката с презрамки
2 - На поддържащия колан
3 - На колана на панталона чрез щипка
4 - Поставена в джоба, благодарение на малкия си размер